Due bulan 4

Due 2/4.. ada tak yang lebih kurang sama tarikh dan dah bersalin?? Nervous tunggu tanda2 / sakit sbb x tahu frst time mommy .. skrg plk batuk2 .. smoga dipermudhkan urusan kita semua 🫰🏻#firstbaby #firstmom #bantusharing

28 Balas

saya due 24/04 nnt first mom. skrg ni takda rasa tanda2 lg. sakit2 pun takda. nervous jg tunggu tanda2 bersalin ni hehe. moga kita semua dipermudahkan urusan nnt

1y ago

Sy due 21/4... Ade rse mengeras tapi tak kerap.. Sec baby, first baby 37weeks dah bersalin hrap yg sec ni pon awal jgk laas