Due 20/8, ada yang dah bersalin ke?..boleh share tanda & pengalaman?

Due 20/8, ada yang dah bersalin ke?..boleh share tanda & pengalaman?.. sy 37 week..perut mengeras, pinggul & kaki sakit 😅😅😅 g hospital tapi xde bukaan lagi..

15 Balas

kita sma sis ,,, belum ada lagi tanda2 nak besalin ,,mcm sdh buat supaya cepat teberanak

2mo ago

Sikit lagi agaknya tu sis

due 20/8. esok wad sbb arini cekup da ade bukaan 2cm.. doc tlg bantu buka jln je lg nnt

2mo ago

Semoga sihat ibu & anak dipermudahkan ya🤲🏻

due sy 16/8 perut mengeras pinĝgul sakit bahagian miss v bedenyut² je

2mo ago

aminn... iya sis.. nk buat krja pon xlart kdg² ...

awak pegi check bukaan dkt hospital kena seluk ke?

2mo ago

Ya..kena seluk..bukaan 3cm keatas baru kena tahan katanya..

sy 36w6d.. due 22/8❤️

2mo ago

Semoga dipermudahkan buat kita..amin