Tips cepatkan bukaan jalan

Due 13 hari lg mcm mna nk cepatkan bukaan jalan.. #gdmondeit

10 Balas

sy dlu jln ats treadmill. time tu set msa 10minit sja dgn kelajuan yg x la smp brlari tp x la juga slow sngt and x laju sngt. naik treadmill tu ptg.. tgh mlmnya ada start sakit2 perut tp msih bole lena lg. esoknya jam 6.30am tiba2 rsa ada mcm meletup. cek2, ada tompokan drah. jam 8am 1cm.. 5pm 7cm. jam 10.02pm dh slamt brsalin ank prtama baby girl🤭