Tunggu Baby

Due 10/2 tapi takde tanda tanda lagi.. Baby masih selesa dalam perut .hehe

7 Balas

due kita sama laa wak , kalau tak 10/2 pagi kena serah diri . tapi harini bru start rasa sakit dekat ari ari , ngilu ngilu kdng kdng sakit . berak berak . tapi tkde lendir lendir lagi .. kalau sakit perut taktahan sangat mummy terpaksa pergi hospital awal la 🫨 apa apa pon semoga urusan mummy mummy dipermudahkan aamin 🤲🏻✨

sama sis xde sebarang tanda2 lg, syoik agaknya dlm tu. dh pujuk xnak kkeluar lg ni huhu

dia tunggu cny tu sis , lps keluar kena bagi dia angpau 😂

duedate kita samela sis, baby nk angpau raya hihi

Saya due 11.2 .masih takda tanda2 jgakk sis

sy done!!

same lh .