Confort zone

Duduk rumah,tiduran,main hp,jaga anak-anak,kemas rumah,masak-masak bagai adalah diluar zone selesa bagi seseorang yang namanya wanita yang sukakan aktiviti luar separti saya.

5 Balas

Dulu saya macam sis tapi sekarang anak2 semua dah sekolah. Lepas hantar anak sekolah saya akan ke taman jalan2 lari2… p shopping sorang2… makan dikedai sorang2… keluar dengan kawan2… tu ja me time yang ada… bila anak2 dah balik sekolah masa dengan anak2 pulak…