lewat period

dua tiga hari ni mual jee .. nampk dunia mcm berputar2 .. period lagi 4 hari .. tapi sebelum ni tak pernah simptom period mcm ni .. perut pn kekadang rasa cram .. sakit pinggang pn lain mcm .. petanda apa ni .. mohon kongsikan pendapat untk yg sdah bergelar ibuu 🥰

1 Balas

dah test pregnant ka blom..saya x pnh pon rasa cmtu tp cba puan buat pregnant test..mna tau ad rezeki puan..🥰

2y ago

cba la buat..mana tau ada rezeki..saya awal² sebelom test pon mual²..astu sakit bahagian perot kat ari²...test² alhamdulillah sangkot...🤭tp lain org lain cara kan...harap awak baik² jaa