hamil atau kehamilan palsu

dua tiga hari ini.. saya rasa ada gerakkan di dlm perut..(mcm baby kick) tapi halus je..bila saya tekan..rse kuat..mcm kne tendang .. saya dah lewat period 39hari.. test upt pun negetif 😣 minggu lps samar..saya jadi malas berharap..sbb ttc second bby ni dh 3tahun 😭 anak sulung dh 4thun..#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

sis x g scan ke?bter g scan dlu bru sis thu preg or x..kdg2 mslh hrmon x stbil sis alami

better pi scan dlu ye.. jumpa doc..