confius due date

Dsebabkan period tak teratur saya tak pasti bila tarikh betul2 saya last period but very sure last period bulan 7 2019 tu pun dh hujung bulan sampai awal bulan 8 2019 tahun lepas saya period 7hari setiap bulan.. paling lama 8hari.. tu jelah.. disahkan mengandung masa pertengahan bulan 9 2019 jadi kandungan saya sebenarnya dah berapa week? ? Bila scan tarikhnya lain pulak pening

confius due date
1 Balas

Masa g spital doktor check masatu tarikh 29/12/2019 CGA: 20week 1day.. jadinya sekarang dah 5/1 bpe week ye? Saya tengah sakit kepala takleh nak fikir 😂maaf tanya soalan saya agak benggong sikit