Sy dah mngndung 5w5d. Smlm prgi scan nk kpstian. Dr kata dlm rahim kosong.. 😱

Dr kata kmungkinan sy hamil luar rahim.. Tu 1 hal jumpa apa benda xtahu 3 ketul besar 5×9cm dlm perut. Ujian apakah ini.. Luluh jantung.. Xblh tido xblh mkn.. Nangis smpai trtido je sepanjang hari.. Sy pergi scan bukan sbb sy excited tp sy ada penyakit thalassemia risau apa2 yg xelok brlaku.. 😭 Sy xkuat nk hadap smua ni.. 😭😭😭#firstbaby

2 Balas

Sama laa. Bby first jugak. Pergi scan nak double confirm betul ke pregnant. Tapi doktor tk nampak apa apa. Cuma doktor ckap nmpak macam ada cecair kt luar rahim. Kemungkinan hamil luar rahim. Doktor ckp mungkin masih bru tk nmpak. Nnti datang lagi after 2weeks..

banyakkn berdoa n pikir positif sis .biasa 5w kecik lagi ,ada setengah org xnmpk apa jugak .... ikut perut masing2 ..kadang persenyawaan lambat .. ad org tarikh last period n scan xsama .. tunggu dh 8week baru pegi scan lagi .. yg ketulan doc xde ckp apa ke ?