Last period 8/7

Dpo 8 upt double line macamni. Ada harapan pregnant tak ? Ttc 3tahun

Last period 8/7
4 Balas

Ada harapan sis , saya pon buat test upt 4 ke 5 hari before period . Tpi pastikan pantau line tu . Dia kena makin terang sikit dari semalam smpai la tarikh period or seminggu lepas tarikh period . Sejenis hormon cepst baca ni mmg akan mudah detect kalau preg. Apa pon tahniah ya sis . Jaga diri tauu 🩷

Saya dapat double line samar masa dpo9 then saya repeat test berturut2 sampai dpo12 makin terang. ikotkan penempelan berlaku masa dpo 7-9, nak senang repeat semula masa dpo10 sis, atau selang sehari ye. Moga ada rezeki sis bulan nii

ada harapan Sis.tunggu depo 14 check LG pasti terang sikit,then pegi Watson bli dip n tell,LGi accurate

try lepas 2 minggu lagi sis..

2mo ago

Baik sis. Nanti lagi 2 minggu saya test lagi