bulan 6 period,7 xdtg,8 period,9 and 10 xdtg..agaknya mcm mne kira tarikh due?

doktor xdapat comfirmkn lg bila tarikh edd,sbb tarikh period dgn breastfeeding..susahnya kn..

1 Balas

melalui scan je nanti dpt tentukan..nnti mungkin doktor akan scan dgn kerap utk cari tarikh edd..jgn risau..semoga semua dpermudahkn..

3y ago

23 hb bru scan tp doktor suruh dtg lg 7hb sbb dia xdpt confirmkn lg.. insyallah..moga2..heheheh ..tq awak..