Darah spoting ke hamil 5 minggu

Doktor dh bg dupaston tp ada lg sporting #firstbaby #pleasehelp

Darah spoting ke hamil 5 minggu
4 Balas

sy setiap kali mengandung mesti bleeding..mmg kene total rest, xblh angkat benda berat, xblh stress. makan duphaston mesti ikut waktu yg sama setiap hari. kene jaga sampai kandungan 4bln

9mo ago

bleeding yg mcm mna puan? sy pun sama dh seminggu ade spoting. hari ni mcm ade darah fresh.. dh pi check.. dr suh dtg 2 minggu lg. sbb nmpk kantung je.

total bedrest. mkn duphaston tu sampai habis. kalau lagi byk terus je pg emergency. or else boleh pg emergency terus. sbb ni darah fresh. bukan spotting dh ni.

10mo ago

hi sis..boleh tahu follow up strusnya..cmna ye keadaan sis skrg?

Nie mcm bleeding.. Spotting warna brownish pink..klu sy, sy pergi hospital balik check..

11mo ago

Dh Pergi baby ok

Sis mcm mna dh skrg? Ok tak? Sy ad spotting jg tp lg pink dri ni, 5 mggu jg skrg😢

10mo ago

Perlu ke sy pergi klinik skrg sis? Atau pantau dlu? Td sy buang air kecil, ad kputihan blendir dgn cklat2 sikit😢