scan pagi tadi kandungan 7week

Doktor cakap kandungan saya antara 50-50 menjadi luluh hati ni bila dengar jawapan dari doktor... Ada tak mommy yg ngadung kandungan 7week berlainan dengan saya maksud saya baby sihat normal tak ada masalah...

scan pagi tadi kandungan 7week
16 Balas

awk scan 16/6/19 ke pagi tadi ?

Knpe oulk doc ckp mcm tu??

Saya 7week

Itu cuma pandangan Dr. yg penting,sis pikir positif jee dan doa bykkk2. In shaa Allah, Allah Maha Besar n baby sis baik2 jee ☺️

Ni scan saya 7 minggu 6 hari. Next check up 22 September nanti. Semoga semuanya selamat dan dipermudahkan sis.

5y ago

😐

Knpa pulk 50/50 sist... Scan cm oke jer tuh

5y ago

Kandungan x jadi masa ni bulan 6 x ade rezeki baby x ada saya keguguran sis... kemudian saya ngadung balik bulan 8thn ni ... skg dah masuk 11 weeks