dokter sahkan missed miscarriage

Dokter sahkan mungkin kandungan tak menjadi.. Dah 11 hari spotting dan cuma sekali je darah keluar dgn banyak tp sekejap je pada hari ke 8 spotting tu.. Belah malam nya darah dah berhenti.. Esoknya spotting lagi sampai lah ke hari ni..bila scan kantong masih ada.. .dokter suruh tunggu dulu sampai 12/12 baru akan tentukan nak cuci atau bagi ubat..sebab nak bagi kantong keluar dengan sendiri.. Tp kenapa tak keluar2 lagi ye.. Ada ke yg pernah alami macam ni.. Sakit2 perut tu takde.. Cuma perut je dah kecik sikit lps bleeding yg byk hari tu

2 Balas

Bpa week? Sya 2nd pregnant 3 buln lebih baru turun sendiri... X cuci. 3 kali scan. 1st scan x nmpk. 2nd scan 8w kosong . 3rd scan msih sma 8w kosong. Langsung x de bleeding.... Doc bg tempoh 2minggu turun sendiri... Shari je bleeding esoknya terus turun hbis.

5y ago

Ikut tarikh first last period dah 9w tp kantung dalam 8w.. Cuma kantong kosong.. Kena tunggu lagi seminggu baru scan semula..

Kalau kandungan awak awal lagi betul lah tu darah yang keluar tu . Kalau dah banyak minggu maybe dia akan keluar ketul darah sikit .

5y ago

Dah 9w. Scan kantong ksong je..