Sensitif tak tentu pasal

Dok makan roti pon sedih, tiba2 nangis. Normal ke? Sensitif trlmpau skrg, prg xcakap ngn kita pon terasa hati. #5weeks

2 Balas

Sama laaa.. Sy mandi bwh shower pun menangis meraung2.. Tgk cermin pun nangis.. Nak tdo n bangun tdo pun nangis.. Pastu x bercakap ngn sesiapa.. Duduk berkurung dlm bilik.. Cepat terasa hati n cepat jd menyampah dgn org.. Hmmm

5y ago

haha kadang2 ingt balik lucu pon ada. tak tentu pasal dok mkn roti nangis2. dok masak pon sedih, mngenangkan nasib kena masak 😂 terasa hati toksah ckp laa, suami jawab sptah pon rasa mcm apa dah.

betulll... tersgt laaa sensitif... smpai rase ramai org xsuke...

5y ago

mudah rasa meluat ngn org, kdg2 nak ckp xlarat pon takut org ckp mngada 😭