Folid acid

Doc tak prescribe folid acid utk saya makan. Skrg da nak masuk 5 weeks. Saya ada tanya, da boleh start makan folid acid tak? Tp jawapan doc, tak perlu lagi. Mcm mana ye? Ke saya boleh je beli dkt watson and makan je. #firstbaby #pregnancy

1 Balas

aikk pelik.. folid acid tu penting tuk baby lagi2 yang baru nak berkembang.. doc mana nie.. tak belajar ke

2y ago

Takut juga bila dia tak prescribe tu. Sbb saya byk baca kata mmg kena makan :( Ok sis, thank you for the input ye :)