9w5d kluar spotting coklet , terus pg klinik doc scan heartbeat takda 😢 terus rasa melayang .

Doc suru datang lg seminggu .. harap2 daa Ada heartbeat 🤲 spotting tu sehari jaa da hilang skrng da 10w4d jumaat gik klinik da harp smuaa baik in Sha allah🤲 #firstbaby setelah kawinn2tahun ..

2 Balas

semoga ade rezeki sis... amin... awal lagi mungkin.. ade org 12 minggu baru nmpk heartbeat n bby

sblm ini cek ada heart beat ke sis..

3y ago

Masa 8weeks tu da Ada heartbeat ? fikiir positive sja sis. in Sha allah next scan semogaa baik baik sjaa ..