Bersalin 36w 4d

Doc ckp mungkin saya akn bersalin dlm beberapa hari ni.. semlm bukaan dh 2 cm, hari ni cek masih sama, saya dh try jln² dlm wad mengiri kanan, duduk itik jln itik minum air kelapa tp bukaan still slow, first preg.. ada yg blh bgi tips lain? Boleh ke saya ke bidan utk proses lbih cepat?

14 Balas

bkp awl sgt sis msk wad? sy first baby aritu kan sy g jln jauh ckit...brnk awl 36w2d...skrng nie ank da no3 tggu wktu jew nie..

3y ago

36 w dh blh beranak