Due date 24/3 tp blik2 skit pinggang sudah...doa kan sy u all smoga sy bersalin d mudahkan sgalany..

Doakan ya#bantusharing

7 Balas

same due jgk sis...tapi sy blum ad tnde ape²...haritu ade bby mngeras kerap sgt...g spital cek...bru 1cm....dan sruh blik...doakn sy jgk ye sis...smga bby cpt² kuar n dpmdahkan sgla urusan kite...amin..

Sama due sis ...tapi perut Saya mengeras jee dan sakit bawah perut sakit pinggang. dah mula mcm tu dah first baby lagi takut.

Sama sis..due date 25/3 skg blm ada tnda tgah tggu tanda..1st time mom,berdebar nye..semoga dipermudahkn segala urusan kita,aminn

2y ago

sme due date kite.. tp sy rse pinggang kerap sakit n senak perut ..

geng laa due 24/3 , skrng memang dh start sakit area bawah gerak sikit pun sakit . Then dh start keluar mucus plug tu .

2y ago

sme laa . dh start pinggang sakit n kluar mucus plug..

sama la sy pun skit pinggang jgk..huhu,,hrp2 dpt bersalin sblum due 22/3

insyaAllah dipermudahkan urusan kita semua.. aamiin3 ya rabbal alamin

sama due date kita.. semoga dipermudahkan segala urusan 🤲