TTC

Doakan Sy Semoga Bulan Depan Tak Dtg Period Dan Lekat? Dah Lama Sangat Menanti Cahaya Mata Sendiri? Semoga Yg Menanti Macam Saya Akan Terus Kuat Untk Berusaha Dapatkan Nya? #TTC1Years11Month?

18 Balas

InsyaAllah. Semoga ada berita gembira untuk sis, doakan untuk sy sekali ye. Amin.

InsyAllah semoga dipermudahkan . Doa kan sy jgk ye mommies .. 🤗

Semoga kita sama² preggy tahun ni.. dimurahkan rezeki...aminnnnnn

insyaallah aamiinnn..semoga sama2 ada rezeki nanti

insya allah..semga awk dpat rezeki hamil aminn..

pm sye in shaa allah kita ikhtiar 01139883644

Me too... Smg doa kite dimakbulkan.. Amin

Aminn insyaallah smoga ad rezeki sis

Terus kan berdoa dan ikhtiar..

Insyaallah teruskan usaha