Complete misscariage🥺.. doa yang baik2 ..

Doakan sy kuat & direzekikan anak selepas ini.. keguguran pada usia kandungan 10w5d..take care smua mommies.. Have a good rest.. Btw, ni kandungan pertama sy setelah hampir setahun usia perkahwinan.. Sy & pasangan pjj.. Doakan yang terbaik buat kami & kita semua ya.. Moga sahabat2 semua yg tengah menanti kehadiran cahayamata dipermudahkan urusan oleh Allah S.W.T💞.. #firstbaby #completemisscarriage#doayangbaik2#sayangsemua❤️

4 Balas

salam takziah ye sis...semoga sis tabah dn kuat mnghadapi nya semoga allah prmudah kan urusan sis selepas nie amin3....🙂🙂

1y ago

Sama2 kasih sis💞