Complete misscariage🥺.. doa yang baik2 ..

Doakan sy kuat & direzekikan anak selepas ini.. keguguran pada usia kandungan 10w5d..take care smua mommies.. Have a good rest.. Btw, ni kandungan pertama sy setelah hampir setahun usia perkahwinan.. Sy & pasangan pjj.. Doakan yang terbaik buat kami & kita semua ya.. Moga sahabat2 semua yg tengah menanti kehadiran cahayamata dipermudahkan urusan oleh Allah S.W.T💞.. #firstbaby #completemisscarriage#doayangbaik2#sayangsemua❤️

4 Balas

salam takziah ye sis...semoga sis tabah dn kuat mnghadapi nya semoga allah prmudah kan urusan sis selepas nie amin3....🙂🙂

1y ago

Sama2 kasih sis💞

sentiasa kuat Dan tabah ya puan. semoga dipermudahkan urusan puan Dan direzekikan anak nanti. puan jgn stress ya. ♥️

1y ago

In shaa Allah.. Allahumma aamiin yaa mujib.. Semoga dipermudahkan segala urusan awk di dunia dan akhirat juga💞.. Sbenarnya harini genap 4w slepas keguguran.. Bru ada kekuatan sedikit utk share&minta doa dari sahabat asian parent 💜

Salam takziah sis, aamiin semoga yg baik2 allah beri pada sis nanti.. Jaga kesihatan.. Pantang elok2 ya

1y ago

Terima kasih awk.. Allahumma aamiin yaa mujib.. In shaa Allah.. Semoga dipermudahkan segala urusan awk di dunia dan akhirat juga💞

keep praying and follow healthy lifestyle