assalamualaikum

Doakan saya dipermudahkan bersalin start jam10:30 tadi pagi perut mengeras je tak gerak smpai ke hospital jam 11 ...doc cek bukaan dah 2cm kena induce tadi paksa berslin sbb air ketuban kurang Kendungan skrg 38 minggu 4 hari #firstbaby

assalamualaikum
67 Balas

Terimah kasih ibu² yg doakan, sya suda selamat berslin baby boy 6 jam kontraksi.. start jam 8 smpai jam 1 ...alhamdulillah jam 2:29 pagi baby dah keluar 🥰

Perut mengeras je ke sis. Tak da turun tanda lain ?? Saya pon tengah tunggu hari jugak ni. Apa pun, semoga dipermudahkan semuanya, aamiin..

4y ago

Sama²

Waaa... tahniah sis... sy pulak tertunggu tunggu bby bila nk keluar.. xsabar rasanya.. Walaupon ank da dua.. sy tggu baby 6 thn..

In Shaa Allah smua dipermudahkan..igt doa Nabi yunus 2..jgn tinggal bace selalu..in Shaa Allah Allah jga..

Semoga dipermudahkan segala urusan, Keduanya ibu & baby sihat-sihat sahaja, Aamiin Ya Rabbal Aalamiin....

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Terimah kasih atas doanya 🥰

Alhamdulillah dipermudhkn jua urusan sis, selamat berpantang yer doakan kami semua pulak yer

Mcm mna ye mom nak tau rasa contrction tu, Perut sya kdg2 mgeras tp masih rasa ada pgerakan baby

4y ago

Pengalaman sya bersalin Perut mengeras je tpi tak sakit doc scan air ketuban sya dah kurang jadi kena paksa bersalin .... 38 weeks 4 day induce skli je

Sama mcm sy 38w4d dh admit. Esoknya bersalin, semoga dipermudahkan ya

4y ago

Aamiin semoga dipermudahkan untuk sis

Sama mcm sy 38w4d blum ad tanda2 lgi🥱 semoge dipermudahkan ye sis

4y ago

Aamiin semoga ada tanda sis