contraction & bukaan 3cm 36w4d

doakan saya dan baby selamat ☺️

contraction & bukaan 3cm 36w4d
8 Balas

Sama.. smlm kena tahan wad sbb bukaan 3cm, 36w 5d. Hari ni mintak balik rmh dlu sbb xde progress, xde turun tanda, x sakit dan xde contraction haha.. baby main2 pulak. moga kita sama2 dipermudahkan bersalin😇 x sabar nk jumpa baby

semoga dipermudahkan buat puan dan baby. semoga kedua2 ibu selamat dan sihat 💕

Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲.. semoga Allah permudahkan sis.. doakan Sy juga

Semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby... 🤲🏻🤲🏻🥰🥰

sy 36mnggu 3hri blum ad tnda lg🥲smoga dprmudahkan sgala urusan

semoga selamat ibu dan baby... 🤲🤲🤲🤲

semoga dipermudahkan segala urusan 🤲

selamat sis ..