Doakan saya ya.

Doakan saya bersalin sebelum due ya ? Due 20/9 minggu depan. Baby masih seronok duduk dalam perut mommy. Jangan lebih due ye sayang ? #39week2day

20 Balas

InsyaAllah....semoga dimudahkan bersalin...due saya esok..16/9....tapi baby lahir 10/9...3 hari cuti sebelum berank tu memg berjalan ajer...pagi 10/9 terus sakit nak bersalin...alhamdulillah...berjaya normal kali ni selepas anak kedua dulu czer

5y ago

In shaallah. Ameen. tq. Wahhh tahniah mommy.

Saya due 22/9 ni, tp dh bersalin 13/9 lpas. Sakit contraction tkde, checkup dgn doc dia check bukaan bru 1cm and then terus dia suruh admit ward mlm tu, esok pagi induce,ptg jumaat lpas asar dah selamat bersalin.

5y ago

hihi , wah. tahniah. saya selasa ni baru appointment doc . harap2 2-3 hari bersalin lah sebelum due hihi

Overdue takpe. Janji ibu dan anak sehat (in sya Allah!) coz my two kids boths overdue @wk41 day 3 (normal but vakum) & wk40 day 1(normal normal). Alhamdulillah dua dua sehat jek.

5y ago

Mintak2 la semua baik2 saja nnti 😅 Ameen

Semoga dipermudahkan. 2tahun lepas pon kne induce jugak

5y ago

Haah. Over due. Tp terus masuk belon sbb jalan dh bkk 1cm

Semoga dipermudahkan bersalin dan selamat semuanya.

In sha Allah.. Semoga semuanya di permudahkan.. Amin..

Semoga dipermudahkan segala urusan Amin..🤲

Sma kita ... Mudahan sis slmt bsalin ya .

In shaa Allah Amin..moga selamat keduanya ye...

semoga dipermudahkn urusan bersalin... aminn

5y ago

In shaa allah ameen . terima kasih 😊😊😊