Doakan saya

Doakan saya bersalin sebelum due date (8/12). Semoga urusan kamu semua dipermudahkan juga 😊💕#firstbaby

Doakan saya
41 Balas

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. Due saya 10/12 ni. Doakan saya juga ya. Semua urusan & proses bersalin kita berjalan lancar. Amin🙏❤

3y ago

amiinn doakan saya juga.. saya kerap berdoa semoga anak keluar sbelum due.. due saya sama dgn sis 8/12... 🧡

Semoga dipermudahkan urusan kelahiran,berpantang sehingga membesarkan anak2 untuk semua ibu2 dalam ni yg bakal menanti kelahiran bayi anda...aminnnn

sama la tarikh due kite.. tapi saya dah bersalin da 03.12 kemarin 😊.. semoga semuanya selamat sis.. amin

Semoga dipermudahkn urusan sis n baby... Due sye Hari ni 5/12... tp tnda2 nk bersalin xde lg.. overdue plk hihi

semoga Allah swt permudahkan segala urusan awk aamiin dan dipermudahkan segala urusan sy brslin jgk aamiin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin dan selamat semuanya ye sis. Allahumma Aamiin ☺️

Due sy pn 11.12.. Doakan jgk ya.. Sama2 kite dpermudahkan urusan bersalin.. Aamiinn 🤲🏻

3y ago

alhamdulillah girl ka boy tu...selamat berpantang dear sis

Amin semoga di permudah kan segalanya,,,,doa kan sy jg due 10/12 takde tanda2 lg mengeras je.

3y ago

Sama due date.. Dah dpt tarikh serah diri lg.. Huhu

due sama sis 😥 nak tnya .. baby sis ade mengeras tak ? mengeras pastu normal semula ..

3y ago

banyak kali mengeras. kadang ada rasa sakit pinggang lepastu cramp bawah perut. kadang tu rasa macam baby sondol cervix 🤣

semoga urusan anda dipermudahkan. aminnn robbanal alamin 🥰🥰🥰🥰🥰