Tinggal tunggu hari je😘

Doakan saya bersalin dengan selamat☺️☺️ #firtbaby

Tinggal tunggu hari je😘
50 Balas

due saya 31/1 .. tapi smpai skrg masih blum ada tanda2 contraction... sakit pinggang dan kaki tu pun hanya lepas bangun tido... adakah tu normal ? semoga dipermudahkan urusan kita semua... insya Allah...

Samala kita 39 mggu 1 hari. Due date kt app 21/12 kt kk 23/12. 22hb dah kena serah diri sbb gdm on diet. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan

Semoga dipermudahkan, diberikan kekuatan utk melahirkan zuriat dgn selamat, sihat & mudah.. aamiin 😘😘😘 Doakan saya juga yaa due 9/2/2021

3y ago

aminnn tq sis🙏🙏🙏

In Shaa Allah. Semoga urusan bersalin dipermudahkan.. saya pun first baby.. lagi 7hari due date. doakan saya juga... 😊😊

smoga dpermudahkn urusan Kita semua...sy Pon menunggu Hari juga ni..due 19/12/20...baby Masih syok lagi dlm perut mommy ni....

same laa sy...skrg pn blm ade tande2 nk besalin lg....22hb kna serah diri...mohon doakn sy dpermudahkn besalin yeaa ..

3y ago

saya besalin 20Hb sis🤗

Aaminn .. Semoga Dipermudahkan Segala Urusan , Sihat Selalu N Dapat Baby Yg Comel ^•^

semoga Allah swt permudahkan urusan kita melahirkan ank kita slmt ibu dan ank aamiin

3y ago

aminn tq sis🤗🙏🙏

Semoga dipermudahkan urusan bersalin #TAPSupermoms #TAPactiveusers

semoga dipermudahkan kan ea . saya due date 19/03/2021 🤗❤️