assalamualaikum..

doakan moga urusan sy dpmudahkan harini, dr pkul 5 pg tdi dh pecah ketuban.. taksaba nk tgk bby "37 minggu 3 hari" ?

17 Balas

alhamdulillah kpd yg doa utk sy.. sy slmt mlhirkn bby boy 2.8kg pkul 1.25ptg tdi..😊

5y ago

Tahniahh selamat berpantangg sis.. wahh baby kluar awal laa saya nii dah 39 minggu 3 harii tanda" mau melahirkan punn blum adaa😂 baby masii mau tinggal dlam perut kalii..

Semoga dipermudahkan... Sya 37 weeks 2 days😊 semoga kita dipermudahkan...

wassalam . semoga dipermudahkan urusan, ibu dan bby sihat . Ameen 💞

Walaikumsalam..moga dipermudahkan dan dipercepatkan bersalin sis..aamiin

wsaalm... semoga dipermudahkan segalanya... selamat ibu n baby...

Aminnnn, smoga semua berjalan dgan lancarrr 🙌

Semoga dimudah.. sya pon skrg 37week n 3 day..

Saya 37minggu 5hari.. Tak sabar jugak nie..

Semoga dipermudahkan segala urusan.Aamiin

Semoga dipermudahkan......