Ttc 4 years

Doakan baby saya membesar dgn sihat... Sekarang ni tgh hamil tp baru 4 minggu..#firstbaby 💪😉

13 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan awk, semoga ibu & baby dlm keadaan sihat selalu..byk kn berdoa, istifar, jgn wat keje berat2 sgt.. Allah Yuftah Alaikum

3y ago

In syaa Allah aaaaminnnn.. Thanks ye.. 😊

Alhamdulillah dan tahniah :’) insyaAllah, Allah jaga puan dan bayi dalam kandungan, doa banyak2.. jaga pemakanan dan bed rest okay!

3y ago

In syaa Allah aaaaminnnn, thanks awk...☺️

Aminn..semoga sis dn kandungan sihat2 dn dipermudahkan urusan nya..maaf brtnya bape kos untuk ivf?saya pon ttc selama 6tahun..

3y ago

Sis try pergi lppkn... In syaa Allah aaminn sy doakan.. Thnks awk.. 😉😊

alhamdulillah 🤲 .. jga dri baik2 sis .. semoga dipermudahkn segala urusan sis .. 🤗

3y ago

In syaa Allah.. Thnks sis.. ☺️

Alhamdulillah... semoga urusan sis dipermudahkan n sumeye baik shja amin

3y ago

In syaa Allah aaminn.. Tq sis.. 😊

Alhamdulillah 💛 semoga bby kuat, ibu pun kuat 💙💙💙

3y ago

Tahniah awk.. In syaa Allah moga kandung awk juga membesar dgn sihat dan mnjdi anak yg soleh solehah aaminn.. ☺️❤️

Tahniah...semoga dipermudahkan urusan sis dan baby.

3y ago

In syaa Allah thnks sis.. 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamiin

3y ago

In syaa Allah aaminn.. Tq sis 😊

Semoga diprmudahkan segala urusan sis

3y ago

Aaminn, tqq 😊

Semoga dipermudahkan. 💓🤲

3y ago

In syaa Allah, thanks.. 😊