bayi pramatang

doa kan saya esok operate..bru 30w 4d..trpksa oprate awal sbb ada sndrome nfrotik..prkmbngan bby trbntut..rsiko untuk ckup kn due..sptutnya bln 4?

47 Balas

Cam mana baby sis sekarang..mesti dah besarkan..saya pun baru bersalin..baby prem jugak..31 weeks..bersalin normal..tp tak tau la knp baby nak keluar awal..skrg baby kat nicu..

Semoga dipermudahkan semua urusan mommy dan baby, lancar, selamat dan sempurna semuanya inshaa Allah aminnnn ya rabbal alamin 🤲🏻

Semoga dpermudahkan urusan sis dan baby.. Walau apa pun yg terjadi keep positive, setiap kesulitan pasti ada jalan keluarnya..

Moga segala urusan dipermudahkan & ibu anak sihat serta kuat. Aamiin.. Kuatkan semangat sis. Banyakkan berdoa. 🙂

Semoga urusan sis & bayi dipermudahkan Allah SWT. Lahir sihat walafiat. Aaamiinn3 ya Allah. 💫❣

Dari week berapa doc kesan ada sndrome nfrotik ni? Saya pun skrg 30w 4d. Pp type 2.

Aamiin..semoga urusan sis dipermudahkan..dan kedua2nya selamat hendaknya..

Semoga dipermudahkan urusan sis..banyakkan berdoa dgn berzikir ye sis

smoga semua selamat 🤲🏻 smoga dipermudahkan sgala urusan 🥰

Semoga d permudah kn sis . Dan semoga baby dan sis sihat .amin