28w berat baby 1.1kg doktor cakap kecik sgt..

dlm scan doktor ckap 26w,jantung baby smua ok

9 Balas

Saya 28w haritu 1.1kg gak. Dok kata normal. Opismate 900+kg. Pun normal. Kbetulan kiteorg sama week

saya 28w berat baby IUGR 884g je. Anak pertama & kedua mcm ni kena induce, Anak ketiga x da masalah

4mo ago

Anak pertama kena induce 38w 2.9kg, Anak kedua induce 38w 2.5kg, yg keempat ni maybe kena induce 38w kot sbb sonographer nk jumpa lg 13/3 ni

sy scan 27w berat baby 1.23kg, doc ckp bsr skit tp msih normal. air ketuban plk bnyk 19+cm

sama dgn sya.. 28week baby xsmpai 1kilo. doc bgi msa 2mnggu klau xnaik jgk kna jmpa pakar

saya 28w brat 1.2kg je. doc ckp ok normal je. try tngok dkt app ni klau 28w brapa anggran berat

4mo ago

ok tq sis nnti sy tgok 🥰

Sy sabtu lepas checkup 30w berat baby 1.2kg. Scan 29w. Alhamdulillah Dr kata okey je

saya baru scan 28w minggu lepas. 1kg, dr kata okay ja

sy pun 28w 1.1kg… dr kata berat normal.. 🤔🤔

4mo ago

kn.. xthu la mne 1,sy ank sblum ni 2.8 je lahir

Ada minta advice doktor tak?

4mo ago

xde plk sis.. ok ke x ek? ank sblm ni lahir 42w berat cuma 2.8 je