Anak suka susu ni

Dia kata susu ni sedap.. dan sesuai dgn dia.... asalkn bancuh tuk dia..msti dia kata..so yummy🤤

11 Balas

anak biasa dutch lady 456, hari tu try tukar lactogrow ni.. anak okey kira rasa dia lebih kurang dgn dutch lady lh.. tp masalahnya bulan seterusnya nk beli lg susah nk cari dh.. semua kedai area sy hbis 🤣.. smpai nmpk ada parent post dlm group fb tanya mn nk cari susu ni.. akhirnya beli susu dutch lady jgk..

Anak saya susu ni je yg dia nak minum, mcm2 susu dah cube last2 minum susu ni, alhamdulillah skrng umur dah 3tahun blom prnah sembelit lgi minum susu ni.

anak saya dutch ladi n lactogrow dia kata tak syedapp. dia nak jugak dugro. asalkan dia minum susu saya ok je

anak sy sembelit minum susu ni..nk letgo blk tp.x de yg nk

anak sy pun suka dgn ssu ni..

Anak sy pon minum susu ni

👍🏻

☺️

👍