Scan 5D Murah

Di Klinik Keluarga Kuala Muda,Pulau pinang. Hanya Rm99 sahaja utk scan 5D. Dari sekarang sehingga 31 Oktober 2019. Layanan yg baik dr semua pihak di klinik tersebut.

4 Balas

Sy xde rezeki lagi nk scan td. Tpi stiap bln sy scan kt kk n spital. Alhamdulillah. Dpt tgk perkembangan bby pun da syukur

Klinik tu bukak dri pukoi bopa sis?

5y ago

Waktu operasi klinik 10am-9pm. Untuk pertanyaan atau booking appointment, boleh direct whatsapp kami di 010 3574870.

Dkt mana tu , kedah ke sis

👍