Keputihan hijau

Dh pernah mkn antibiotik jenis kapsul tapi lepas 2 minggu ada keputihan hijau dan berbau lagi. Cuma kuantiti tak banyak macam sebelum makan antibiotik. Waktu makan antibiotik, keputihan hijau tu takde dan vagina tak berbau. Mummies ada pengalaman yg sama tak?

2 Balas

Sy pun ada alami keputihan hijau, berbau n sedikit gatal. Sy decide utk pakai panty liner. Setiap kali pergi toilet sy akan tukar panty liner. Alhamdulillah skrg ok n banyakkan minum air kosong.

1y ago

okay terima kasih

Tak pasti tapi saya perasan kalau saya makan benda manis, mesti keputihan banyak. So elakkan manis. Hope mummy sihat sentiasa

1y ago

Ya, betul. Nak kurangkan keputihan during pregnancy kena elakkan sugar. Makan buah, sayur, yogurt.