Tiada sakit apa2

Dh masuk 37w tp xde rs sakit apa2...rasa makin sihat pulak ada..blh buat kerja mcm biasa dh..jalan sana sini..ke pasar,ke kedai...p piknik bagai...cmana ni? Btul ke sy mngandung ni? #Keliru

2 Balas

Betul la mengandung klu selama ni dh buat check up nampak ada baby dlm perut. Cuma sakit ke tk tu tk sama setiap org. Ada yg mmg dipermudahkan sampai bersalin pun kt rasa sakit. For now syukur jelah belum muncul tanda nk bersalin sbb tu tk sakit

3y ago

sy risau sbb tgk ramai ibu2 y mngadu sakit pinggang..sakit ari2 bila kandungan dh masuk 36w..tp sy sebaliknya pula..awal2 dlu mmg sy teruk..mcm2 sakit..tp hujung2 ni jd mcm dh xde apa..

MashaAllah mudahnya kehamilan awak.