Doa Untuk saya

Dh lame tungu zuriat,,dh 2tahun,,tp last period 30may,,saya punye regulAr cycle,,masalahnye skrg i tk de ape2 sympotms pregy,,rasa macam crampz sebelah kanan,niple hurt,,momies plz help me am i pregnant,,or my cycle becoming irregular? baru 2 hari leps check test,,shwong negative je????

2 Balas

Tahniah, sis pregnant. Cuma level Hcg belum terkesan di urine kamu. Try minggu ke minggu okay?

5y ago

Terima kasih momie,,Tlg Doa Utk sayA

Lagi seminggu try upt sekali lagi sis. Semoga ada rezeki buat sis 💞

5y ago

Yeah betul momie