Ada tk yg mslh mcm ank sya,dri lahir smpai umr 4bln ni..bnyi nfas mcm ada kahak

Dh jmpa pakar tpi pakar ckp saluran nfas msh lembut…ni pn refer jmpa pakar sbulan skli..tpi kta sbgai ibu risau jga…ada kh fktor ssu jga?sbb ank sya full fm..dia ssu ok xda mslh…risau ssu xssuai jga..blh bgi tk ssu apa yg ssuai?sbb skrg ank sya mnum ssu s26gold tu..anak sya klau aktf sgt mmg ada bnyi mcm kahak tu..klau dia relax xda bnyi..mnyusu pn dia ok xda mslh…xda slesma,btuk pn xda…#pleasehelp #firstmom #firstbaby

4 Balas

sapukn minyak