Hamil 7 minggu lebih. normal tak jika ada keluar darah mcm dlm gambar..?

Denyutan jantung baby dan kantung ada Cuma rahim ada tanda nak turun darah..masi ada cara untuk selamatkan rahim balik normal tak? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Hamil 7 minggu lebih. normal tak jika ada keluar darah mcm dlm gambar..?
2 Balas

Sis cepat2 pergi emergency hosp. Tak normal kalau fresh blood

2y ago

hi sis baby gugur sudah..😭😭

Tak normal sis. Jumpa doktor sis. Mcm fresh blood.

2y ago

hi sis ya sudah cuci baby sa gugur skg tengah berpantang...😭