maltofer

Dekat mana lagi ada jual maltofer. Most of farmasi out of stock ?

4 Balas

Kat kelana jaya ni pon xde dh yg tablet. Org farmasi ckp company d x kluarkan yg tab. So sy beli kt lazada. Nasib baik ade...kt shoope pon ade sis.

Kan sis... Maltofer mmg takde stock skrg. Kawan yg kerja dkt klinik tu pun kata taktahu sbb apa susah nak dpt stock maltofer.

5y ago

Kannn . Shopee lazada semua takde stock

Sy dah bersalin.. N ade lg stok maltofer... Awk tinggal mne ye.

5y ago

sis tinggl di mana ye