Darah anak

Dekat buku checkup baby ada tulis ka darah anak jenis apa, tiap kali p check anak asyik lupa nk tnya pasai tu 😂😂

2 Balas

sama la sis. rasa mcm x de tulis jenis drh anak tu. sy dah dok belek2 x jumpa. pergi check up anak asyik lupa je nk tanya nurse tu hahahaha

1y ago

Betul sgt sis...kita dh fokus kt misi tnye pasal ank perkembangan ank mcmne...auto lupa tnye pasal darah ank 🤣🤣

selalunya darah anak akan ikut ibunya .. mcm sya darah O+ dan ank sya juga darah O+

1y ago

yg tu pown betul jgk..