Due 05.06.23

Debar rasanya walaupyn anak number 2 🤍. Korang due bila dan anak number berapa?

44 Balas

Sama sis, i pun 5hb 6 ni tapi kalau tanggal 4 belum lahir juga kena serah diri kat hospital pasal ade gdm on diet

15/6 ank first 💕 semoga bby cepat cepat kluaq dh tksabaq nk jumpaa bby 🤱🏻

Saya due date 9/6. Anak kedua. Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua. Risau sebab ada gdm jugak.

sy pun nebes lain mcm kali ni..sbb gap dgn ank no 2 tu 7thun😅😅semoge dipermudhkan segala urusan sis

27/6/23 ❤️ 2nd baby , Semoga kita semua dipermudahkan urusan ☺️

Due date 14/6 , anak first . tak lama lagi nak masuk bulan 6, berdebar pula rasa 😂🫠

sma la kita due..sya ank first..semoga allah permudahkn segala urusan kita aminnn

due kita samaaa... tpi saya dh warded and plan for force labour... doakan saya ya

due saya 23/11/23 salalu bersalin awal 36 minggu (normal) anak nomber 4😘

sama la..anak no 2.. due 27/6 tp kena bsalin awal 2 mggu..gdm on ubat