Sunquick + Zincofer

Dear all sis, nak tanya kalau makan Zincofer dengan sunquick HB akan increase balik ? Sunquick flavour apa ya ? ade sugar tak? Sorry ya sebab saya tak pernah minum sunquick sebelum ini...

18 Balas

saya guna sunquick tak bubuh gula. minum masam2 macam tu dengan zincofer.

Rasanya sunquick tu untuk elak loya tekak lepas makam zincofer. Maaf kalau salah

sy amalkan zincofer + sunquick , hb semakin cantik berbanding sblom ni

Sun Quick ap2 rsa pun bolh jnji tk tmbh gula je dlm minuman..

Sy telann ubat dengan oren marigold alhamdulilah hb maintain

Sy mkn zincofer dgn air kosong je...dh terbiasa cmtu😅

Sy minum sunquick tnpa gula ngn obimin ,hb cntik

sanquick dh ada gula, better bancuh kosong jer.