spotting early pregnancy

Dear moms.. I dapat tahu I pregnant.just 4w+.. suspicious ingat period tapi spotting..after upt, double line. I miscarriage mac 2020 at 8,9w.. then positive again after 3x cycle. I risau sb ada spotting walaupon xbyk. Trauma dgn 1st time m/c. Should I go see the doc klinik biasa or straight to gynae? Still early nak scan pon.. thx moms..

4 Balas

I dah pegi hosp right after that..doc buat tvs..nmpk kantung je tp sb still early,tak dapat nk detect ada prob ke tak..doc mintak dtg at 9w utk scan blk.lama pulak nk tunggu.. dup dap dup dap

Straight to gynae je sis sbb ade history miscarriage so dorang bole pantau

Terus ke hospital. Sama kes dgn sy.

4y ago

Sy dr 5w smpi 12w spotting. Hanya sekali je yg bleeding. Wktu bleeding tu doktor ckp mybe sisa darah period yg lama. Lgpn mungkin sbb xckup rehat sbb still kerja waktu tu. Lps 12w sy resign n xpernah spotting lg.

Gynae 4 sure asap