Back pain(Morning)

Dear mommy’s kenapa every wake up morning sakit belakang ??#pregnancy #firstmom

4 Balas

kalau sy xkira masa dh skng ni sakit dibawah rusuk blkg tu smpai mencucuk ke rusuk depan..belum lagi yg bahgian tulang punggung tu rasa mcm kena siat2..nak baring sentiasa baru xda rasa sakit..tp bila bgn tu..rasa mcm kena seksa😅kalau sy mmg kena efek mengandung lah..sy rasa mgkin sis pun cm tu kot ..

2y ago

Okay sister ☺️

mungkin sebab tilam kut sis.. klau sis nak better lagi.. sebelum sis tidur malam2.. sis mintak suami urutkan manja2 belakang, kaki sis.. jgn urut dkakt kwsn pinggang😊 inshaallah esop bgn pagi ok sis.. sy buat hari2 macam tu.. smbil guna minyak restyoil, sesuai untuk baby dan org preggy.. tak pnas

2y ago

Thank you 🥰

saya dr awal preggy mmg sakit belakang tiap kali bangun,tak kira pagi atau mlm2 time nak bangun buang air,mmg sakit sangat,kena bangun slow2 klu tak mmg akan jatuh blik,now dh 36w tambah teruk,nk solat pn susah dah tp sy tak pndai solat duduk jd usahakn je solat brdiri

mebi bnyk faktor.. mebi tilam ke