Booster untuk kandungan 15 minggu

Dear all mommies, Nak tanya ada tak yang kandungan 15 minggu dah ambil booster? Ada yg boleh share tak sesiapa yang ada side effect or apa2 la. Adakah selamat kerana sekarang kerajaan telah tetapkan wajib pada pengguna sinovac. Company pon paksa ambil? 🥺 saya risau antibody saya tak kuat memandangkan masih mabuk dan alahan lagi . Boleh share sape yang dah ambil booster . #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

Saya ambil booster Pfizer masa minggu 14. Demam dan badan lenguh. Okay lepas makan panadol dan lekat kool fever, rehat dalam bilik air cond dan minum air sejuk. Sinovac protection tak tahan lama, sebab tu kena wajibkan booster. Pfizer biasa akan demam, sakit kepala. Orang yang saya kenal ambil Sinovac kadang kadang tak de side effect pun.

2y ago

Thank you sis sbb sharing 😘

sy da amek booster mse sy preg 7month ary tu..alhmdulillah..bb ok..sy pun ok..cuma lenguh² tgn je..skunk da msuk preg 8bulan..kalau xyakin..tolak dlu pun xpe sis..

2y ago

😬😬 insyaallah..selamat..pk je utk kselamatn diri n bb...sme² mendoakan..💖