Baby 11 month

Dear mommies, Anak saya lelaki baru 11 bulan. Sekarang 8kg seja berat dia. Antara faktor asal dia lepas malan dia membuang. Kadang mau 3 kali dia membuang 1 hari 🙃 Mau tanya kalau kalau itu normal untuk baby yang sedang membesar. Thankss 💕#advicepls #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu #1sttimemom #1

3 Balas

BMI anak normal, Puan? Soal membuang tu pun normal juga☺️

2y ago

Selagi BMI normal, tak ada apa yang perlu dirisaukan Puan. Bila BMI tak normal baru Puan boleh risau. Just enjoy your baby's milestone ☺️

Normal. Anak saya pun membuang 3x sehari.

normal