30/3 adakah yang sudah bersalin mommies?

Date 30/3 sudah ada yang bersalin ke?

11 Balas

saya due 2/4 tapi dah start sakit bahagian punggung + miss v ngilu + perut klau belah malam kerap mengeras. kaki dah 4 hari bengkak 😂 mcm nk keluar awal ni nak pergi hospital takut kena tahan wad lama, tanda mcm darah ke air ke tak keluar lagi 😣

saya due date 20/3,belum ada tanda2 lagi...tapi perut dah kerap mengerass🥹harap2 baby keluar sebelum due...semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti 🤲aminnn...❤️

1y ago

sya 26/3 smalah sis perut kerap mngeras je. harap² lah sis aminn

27/3 tkda tnda lagi tpi perut memulas kja nk mmbuang jaa urat pinggang srupa nk putus bila dtg memulas tu dia tarik skli ngan pinggang 🥲

Re Edd 30/3. Tal Edd 12/3. Nak keluar yg betul²nya tak tahu bila😅😅

Due 23/3 masih blm ada tanda2 lagi 😅

kalau kaki sudah bengkak, jap lagi tu sist

saya 28/3 belum ada tanda bersalin lagi

25/3 belum besalin lagi 😂

1y ago

tarikh kita sme sis 🥰

saya 28/3 masih belum bersalin

28/3 belum ada tanda2 bersalin

1y ago

kali ini mcm lambat pula, sakit2 yang sebelum ni dirasa, xda pula kali ni