Experience 39w6d

Dari tengah malam rasa contractions then keep track dekat apps. Ada yg consistent ada yg lari sikit. Lepas tu pukul 2.30am keluar lendir coklat. Kejut husband terus gi hospital. Then dekat hospital 1st doc check 2cm bukaan, then 2nd doc check 1cm pulak. Dah disuruh balik😅 sekarang masih layan contractions yg makin kuat. Doakan saya dipermudahkan segala urusan. In shaa Allah #firsttimemom #firstbaby #firstmom

1 Balas

wahh exitednyaa.. penantian yg dah kunjung tiba. moga semuanya selamat dan sihat2 saja 🥰