Serabut n stress

dari lahir sampai sekarang baby kerap melalak ..kite ni da try pujuk sampai 1 tahap, terlintas dalam kepala otak ni. ,nak lari atau nak bunuh je baby ni. Stress sangat ..suami pn tak membantu.. Awal2 aku da cakap ,buat mase sekarang aku x mampu nk kms rumah or masak mcm sebelum ni..sbb bby asyik meragam. Pg ptg siang mlm.. Bile mak mertua dtg..dia tnye suami. Da mkn ke. Suami ckp da. .tapi beli je la.. Sambil2 tu mak mertua n suami pandang aku n gelak2.. Serabut nyeeee. #74hari bersalin#SeriusTanya #bantujawab #firstmom

5 Balas

Sekiranya perlu, dapatkan bantuan doktor ye. Bahaya jika dh postpartum depression. Takut tak sedar bila buat. Abaikan jela suami dan mil. Jaga diri, makan order je takyah nk serabut2 fikir nk masak