Doctor Kata Kulat Air

Dari anak baby sampai da setahun macamni jela kulitnya. sekejap ada kejap hilang. Mula2 dekat perot , sekarang da besar kaki pulak teruk. Merebak2 bulatnya tu. Sapu snow white jelah kadang ok tapi bila anak garu2 dia luka berair jadi balik hm. Doc bagi ubat ECOCORT pun tak berkesan . Anak mcm elergic ubat . 1 badan teruk masa sapu cream tu.

Doctor Kata Kulat Air
3 Balas

sis cuba bawak anak ke klinik pakar kulit dekat bangi. kalau sis duk kt tmpt lain sis kena jgk prgi klnik pakae kulit . nnti biar lama2 nnti makin teruk. kdg2 ubt² yg org sarankan guna xsmstinye ssuai dgn ank kita.

Better awak bawak anak ke pakar kanak-kanak atau pakar kulit.

bawa pi pakar kulit x?

11mo ago

Belum pernah bawak lg